Over e-tickets

Voor een aantal evenementen zijn de tickets ten vroegste 4 weken voor het evenement beschikbaar.

De uitgestelde verzending is voornamelijk een ‘tool’ in onze strijd tegen de zwarte markt en het frauderen met tickets.

Je kan je reservering terugvinden op www.teleticketservice.com.

Na het inloggen (via het profielicoontje, rechts bovenaan het scherm) klik je op je initialen, die nu in de plaats van het profiel gekomen zijn, en kies je voor ‘mijn tickets’.

Je kan er de status van je reservering nakijken, en tickets printen.  Je krijgt een melding per e-mail wanneer de tickets klaar zijn voor download.

In de andere gevallen ontvang je vrijwel onmiddellijk na de verwerking van je betaling een e-mail met daarin een link om je e-tickets in een pdf-bestandsformaat te downloaden. Het aanklikken van de link en het openen van het pdf-document staat gelijk met het afleveren van de tickets. Je kan je e-tickets best op de harde schijf van je computer opslaan en daarna afdrukken.

Mocht je bij het opvragen van e-tickets een foutmelding krijgen, dan volstaat het om de website af te sluiten en het enkele uren later opnieuw te proberen. Als het toch niet lukt de e-tickets binnen de 24 uur na betaling te openen, neem dan contact op.

Als je een reservering maakte met gegevens van een (ondertussen) afgesloten e-mailaccount of je je registreerde en daarbij een fout e-mailadres invoerde, dan is het evident dat de e-tickets niet afgeleverd kunnen worden.

Als je de reservering maakte met het login/paswoord gelink aan een verouderd emailadres kan je proberen het e-mailadres aan te passen via de knop ‘mijn account’ op de website, maar als dat niet lukt - dan kan men ook niet helpen via callcenter of klantendienst - maar blijven betaalde reserveringen uiteraard behouden en kan je de tickets aan de kassa ophalen op vertoon van de identiteitskaart van de persoon die de reservering maakte. Zorg ook dat je het reserveringsnummer bij de hand hebt.

(Zie ook: Verloren, gestolen, vernielde of niet afgeleverde tickets)