Mijn e-mailadres is niet correct

ALGEMEEN:

Als je een e-mailadres wil wijzigen dan kan je dat doen via 'mijn profiel' op onze website.

Vaak wordt een 'nieuw' e-mailadres geweigerd omdat het toch reeds gelinkt is aan een ander account.    e-mailadressen kunnen maar één keer geregistreerd worden, probeer een alternatief adres.

Is een emailadres reeds geregistreerd dan word je gevraagd je wachtwoord opnieuw in te stellen.  Volg verder de instructies op het scherm en in de mail.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je reserveerde en hebt jezelf tijdens het reserveren geregistreerd met een fout e-mailadres.

Je zal onze mails (reserveringsbevestiging, betalingsbevestiging, e-tickets...) daardoor niet ontvangen.

Aangezien je dan ook geen login/wachtwoord in de bus krijgt kan je dit niet zelf aanpassen.

Contacteer ons met zoveel mogelijk gegevens:

volledige naam en adres van degene die registreerde,

naam, datum en uur van de voorstelling waarvoor je reserveerde.

Als je reeds een onlinebetaling uitvoerde: datum en uur waarop je betaalde, het bedrag en de betaalmethode (Bancontact, Bancontact App, Visa ... )

Stuur ook een (leesbaar) betaalbewijsje mee en geef het correcte mailadres op.

Je reserveerde en gebruikte bij het inloggen een eerder ontvangen login/ww-combinatie.

maar het e-mailadres dat aan je account is gelinkt is niet meer geldig.

Neem contact op met de klantendienst en geef zeker je reserveringsnummer en je nieuwe e-mailadres op.

Hou er rekening mee dat een e-mailadres slechts éénmaal geregistreerd kan worden!