Hoe moet ik inloggen?

Inloggen doe je in de regel met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Maar het overkomt elk van ons wel eens: je wachtwoord vergeten!

Ben je nog niet aan je reservering begonnen, dan kan je via het profiel-icoontje bovenaan op de website en de tab ‘aanmelden’ je wachtwoord opnieuw instellen. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten.

Zit in je in het bestelproces, dan krijg je eveneens de kans om je wachtwoord te resetten. Je ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord laat je toe om je reserevering af te werken. Belangrijk is dat je meteen na het reserveren dit wachtwoord wijzigt in je account.