Heb ik een login en paswoord nodig?

Je kan zonder login en paswoord (= als nieuwe gebruiker) probleemloos  reserveren, tijdens het reserveren moet uiteraard wel een klantenbestand worden aangemaakt.

We raden evenwel vooraf registreren sterk aan.
Je vermijdt op die manier dat bij grote drukte op de website en in het callcenter (bv. bij de start van de ticketverkoop van een topevenement) het reserveringsproces wordt vertraagd. De kans bestaat dat de gewenste plaatsen dan niet langer beschikbaar zijn.

Heb je een oud(er) account en ken je je login en wachtwoord (nog) dan kan je die gebruiken (een oud login bestaat uit de eerste twee letters van je voornaam én je eigenlijke klantnummer), maar je kan als login ook het emailadres gebruiken.