Uitgestelde verzending

Voor een aantal evenementen worden tickets pas enkele weken voor de feitelijke concertdatum verzonden, of, in het geval van e-tickets, beschikbaar gesteld voor download.
De uitgestelde verzending is voornamelijk een ‘tool’ in onze strijd tegen de zwarte markt en het frauderen met tickets.

Wie tickets bestelde en daarbij postale levering aanvroeg mag ze een paar weken voor het concert in de bus verwachten..
Wie e-tickets bestelde krijgt een melding per email wanneer de tickets klaar zijn voor download.  De status 'klaar voor verzenden' wordt dan vervangen door het pdf-icoontje

Je kan je reservering steeds terugvinden op www.teleticketservice.com.
Na het inloggen (via het profielicoontje, rechts bovenaan het scherm) klik je op je initialen, die nu in de plaats van het profiel gekomen zijn, en kies je voor ‘mijn tickets’.
Je kan hier de status van je reservering nakijken, en e-tickets printen zodra ze beschikbaar zijn.

Bij postale verzending blijft die status 'klaar voor verzenden' ongewijzigd, ook wanneer de tickets ondertussen verzonden werden.